kolmapäev, veebruar 14

meie õue kuulsus...

sain täna tee peal kokku ühe naabriga. hakkasime maast ja ilmast jutustama, tema rääkis, et saabus alles puhkuselt jamaikast. et siin on ikka kole külm. tuli välja, et see mees on elanud kontulas selles samas majas aastast 1979. ehk siis täpselt terve minu elu. mulle oli ka uudiseks, et onu on kuulsa soome tantsumuusikategelase raymond ebanks'i isa. silmad on neil jah samasugused. etskae, mul polegi ainult hulle naabreid. andekaid on ka. sest raymond on ju siin meie maja õue peal üles kasvand.

onu ise on igatahes väga nunnu. pikk ja kõhn ja elavate silmadega. vanust ma ei oskagi öelda, üle kuuekümne on vast ikka. kutsus jälle kohvile, kui aega saan...

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

oioioi ... kontula mainimisega meenus mulle, et ma pole oma isal juba igaviku külas käinud .. aga kui ma sinnakanti juhtun, siis ma vaatan kõiki vastutulijaid natuke kahtlustavalt, et mihuke neist sina oled :)

Anonüümne ütles ...

heh, ega ometi sinu isa ka see jamaika onu pole? kui on, siis on see kontula onu küll eriti aktiivne olnud... :) aga kule, me võime vabalt ka kontula ostarisse koffitama minna, kui sa siiakanti juhtud. kui su päriselu mina muidugi supersuur saladus pole. aga kui on, siis pole ka midagi katki.

Anonüümne ütles ...

ei, minu issi ikka täitsa harju keskmine eestimaa mees .. või oleks poliitiliselt korrektne öelda lääne-viru keskmine? .. ah, käib harju ka, paps ikka suurema osa elust talnas elanud, enne kui soome putkas .. seekord kindlasti kontulasse ei jõua, sest väljas on nii pgna külm, et kui ma siit espoost lõpuks hotelli pääsen, poen läppari ja filmihunnikuga teki alla .. hotellis on hea soe ja anttila top-ten lõi mu eelarvesse järjekordse mäesuuruse augu .. kui ma soomes elaks, siis läheks vist kogu raha filmidele ... aga mahla (ma nimelt kohvi ei joo) võib sellegipoolest kunagi juua .. kas siis kontulas või kesklinnas .. eks sa sinna ju ka ikka satud?

ps see sinu "karikatuur" on väga minu papsi abikaasa nägu (vanemas väljaandes muidugi) .. nii et kui sa seal kontulas mõnda sedasorti memme märkad, siis tead :)

annushka ütles ...

kas su papsi abikaasal on ka nii veetlevalt kõõrdis silmad?

aga sa anna teada, kui järgmine kord soomelahe sellele kaldale satud ja aega on!