esmaspäev, detsember 4

kui teie lapsel on igav...

siis õpetage talle kõhutantsu. nutma ja naerma ajavad tulemused on garanteeritud. siin on tõestus selle kohta, et kui laps oskab käia siis oskab ta ka tantsida. ainult kättevõtmise asi...

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tahaks kuulda veidi pikemalt, mis sa ise sellest arvad. Et miks nutma ajavad tulemused? Miks naerma? Vaatasin, imelik oli. Et kuidas sellist väikest põnni nii eksponeeritakse. Võibolla olen mingi iganenud konservatiiv, aga see tants eeldab mu meelest küpsemat keha ja naiselikke vorme natukenegi :-( (kui naissoo esindaja tantib). Puusanõksutamine ja kõhuliigutused jm olid muidugi huvitavad vaadata, osavad - järgi teha ma ei oskaks. Aga ikkagi ... väike laps sedasi esinema pandud, kummastav ... ehk siis kultuuriline erinevus, eestlasele raske mõista?

Anonüümne ütles ...

no, väikesed lapsed esinevad ju tsirkuses ja võistlustantsus ja balletitantsimine alustatakse juba nelja-aastaselt... tegelikult tehakse väikeste lastega sada imet ära. meie sinuga pole sellega lihtsalt võibolla kokku puutunud.

ma arvan, et araablaste jaoks on sellise tirtsu tantsu vaatamine palju kombekam ja armsam kui täiskasvanud imekauni tshiki. sest see lapse tantsimine on nii nunnu (ja kuna islami järgi pole ta veel naiseikka jõudnud, siis tema näitamine ja vaatamine pole ka eriline patt). kõik tüdrukud ja naised tantsivad, ainult ei esine.

nutma ajakski lääne inimese vaatevinklist võibolla... aga meie piiname oma lapsi ehk veel hullemini, kui nad nelja-aastaselt iga päev viiulit peavat vääksutama või näiteks tsirkust õppima...

Anonüümne ütles ...

Hiie, miks kummastav? Erinevalt üldlevinud ettekujutlusest ei ole kõhutants tingimata seksuaalse alatooniga toiming. Ses osas Annushkaga nõus, et sama kummastav võiks tegelt olla ju liibuvas trikoos väänlev noorvõimleja või balletitirts.

Anonüümne ütles ...

Jah, sul võib õigus olla. Kipun võõristama, kui ise pole harjunud.