teisipäev, august 1

tobujobu...

heh, lasin linnud täna vabaks ja panin neile uut toitu. nad käitusid nagu oleks näljasurma äärel, tormasid ülepeakaela söögipoti juurde. kahjuks valele poole puurivarbaid, ja seega toitu kätte ei saanud. gandalf (vanem ja targem) leidis lõpuks ukseaugu üles, et söögikausi äärele pääseda. mister x lendas ja ronis mitu tiiru ümber puuri enne kui ukse avastas. ma vahepeal mõtlesin, et ei tea, kas peaks teda aitama. aga siis arvasin, et pole midagi, loodusel on omad seadused. kui puuriust üles ei leia, siis on ilmselt üks linnuke siin maailmas vähem. aga leidis ikka. nii loll polnd et nälga surra...

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Näed, Sul kohe elu lõbusam! :)
Muideks, Tallinnas ühes loomapoes elab papagoi, kes oskab rääkida - ütleb oma õrna ja heleda häälekesega Tere, tere, tere! Mitte sellise ärajoodud ja kähisevragiseva häälega nagu filmidest tuttav. Olen viinud väheseid tuttavaid sinna temaga suhtlema ka. Alati saab nalja.

annushka ütles ...

miks ainult väheseid tuttavaid? papagoi-klubi vip'id?

Anonüümne ütles ...

No kuule, kui ma liiga sageli hakkaks turistidega papagoil külas käima, ei lastaks mind varsti enam üldse tähtsa tegelasega vestlema:)

(sorro, eelmine postitus sai nimetu, sest unustasin linnukese õigesse kohta panna)