reede, juuni 16

nõrganärvilistele ei soovita...

täna õhtul nägin tööl huvitavat okset. minu kui giidi ja koristajamuti kohustuseks on pärast viimast reisi vetsud korda teha. ühes kabiinis olid kõik pinnad täis roosat okset. kusjuures hais polnudki hirmus jube. oli selline magus... okseklient oli vist vaarikasorbetti söönud. ning see oli muu toiduga ja alkomahooliga kõhus riidu läinud. noh, mina veetsin siis meeldejääva hetke seda ilusat roosat okset vetsust välja rookides. arvatavasti sain paar kortsu näkku juurde. vastikuse grimass oli niivõrd tugev...

aga roosa on moevärv. mõni inimene käib nii viimase piirini moega kaasas, et isegi oksendab moekalt. tee järgi, kui oskad!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Ei, väga shef värk! Ma muide võin oma kogemuse najal kinnitada, et- kuigi sa ei saa sellest ehk veel aru- et selline oksekoristus on minapildile ülimalt kasulik. Kui oled korra-paar peldikus okset rookinud siis ei karda sa tulevikus enam midagi! Võid vabalt näiteks labidaga kuskil 100m kraavi valmis visata või paljaste kätega kive purustada. Pärast seda on sul nii tugev närvikava, et vähe pole.