teisipäev, mai 2

dramaatiline titt

tittede ilmed on hirmus huvitavad. päris pisikesed pambud näevad vist mingeid ebamaiseid nägemusi. nad krimpsutavad oma nägu andekamalt kui ükskõik milline ilmekunstnik. kui laps hakkab olemise ilmast siia nimetamiste ilma jõudma (soovitan kati murutari raamatut mina ise ju!. see ütleb asjast kõik ja rohkemgi veel), siis hakkab ta teiste inimeste nägusid peegeldama. võõraid tädisid tuleb alguses ikka viisakalt võõrastada. eriti kui on ainult paar korda elus kohtutud. aga pärast võib vabamalt olla. just nii ilmekalt nagu parajasti pähe tuleb.

maikuu eesti naises on hästi loll lugu. tsiteerin:

"selle kevade aksessuaar number üks on Armas Väike Inimene. kahjuks peame tõdema, et vaid vähesed õnnelikud suutsid selle trendi õhust kinni napsata, teha põhjalikke ettevalmistusi ja saavad nüüd ülimoekalt mööda tänavaid patseerida. ülejäänutele soovitame laenutehinguid heade sõbrannadega."
täielik idiootsus. ma saan aru, et edina monsoon (absolutely fabulous) kasutab oma lapselast kui aksessuaari. tema peabki nii tegema. tema kohe on niisugune. aga et pealtnäha normaalse naisteajakirja sektsioonis 'mood ja ilu' nimetatakse INIMEST aksessuaariks... ei noh, siis peab paika ka vanarahva ütlus, et naine on inimese parim sõber.

Kommentaare ei ole: