neljapäev, mai 11

naise ilu...

leidsin sellise vahva saidi. kui õigesti mäletan, siis oscar wilde on öelnud, et illusioon on elu suurim mõnu. sellepärast me tahame hoida oma illusioone ja teha neid veel juurdegi. kuid tegelik elu tundub ju palju parem. palju elum.

ja kusjuures minu meelest on see retusheerimata tütarlaps isegi kenam kui töödeldud versioon. ei tea, misjaoks ta koledaks tehakse...?

3 kommentaari:

Mike Juliet Kilo ütles ...

tütarlapsest kaubaks. kaup peabki elutu ja kunstlik, asjalik-veatu (kaubanduslik) välja nägema, et ei tekiks kõhklusi kauba/asja ostmisel ega selle tarbimisel liigseid süümekaid. erinevalt elusast asjast. mis kuulub tegelikkusse, ja tegelikkus on alati veidi ennustamatu ja hirmutav. sellise konstrueeritud tegelikkuse mõjul hakkavad aga ka elusad inimesed tahtma kangesti veatu elutu kauba ja asja moodi olla. olla tarbitavad. kuskil turvalises, reeglipärases, kasvõi turureeglitega muinasjutumaailmas.

annushka ütles ...

jama jah, et inimesed tahavad kaubaks saada. minu arust peaks igas põhikoolis õpetatama ainet mille nimi oleks meediakriitika. sest meedia ruulib ju kõike. jäätisereklaam juhatab teatud jäätist ostma ja aktuaalne kaamera annab edasi ainult neid uudiseid, mida nad heaks arvavad. õiget ja mõistlikku kriitikameelt oleks hirrrmsasti vaja...

Anonüümne ütles ...

ma pean mainima, et tüdruk oli ja loomulikult ilusam ja ää eriti üust oli töödeldud peast jube. nägi välja nagu mingi üles pumbatud rindadega barbie. just nagu PINK'i videost välja asutnud RUMAl tüdruk. samas aga nt näu oli ju töödeldud peast küll täitsa kena. samas aga kui keegi seda tsikki tänaval näeb, siis ega ei saa aru küll, et see sama tegelane on. mõnesmõttes hea, tesiest küljest halb.
ilu nõuab ohvreid, nagu me vanaemad tarvitsevad öelda ja no kui selleks ohvriks on, et sind muudetakse pildil totaalselt... mõni on kindlasti rahul.